Guy Piret, Hypnotherapeut

Over mij?

Hier kan je meer over mij vinden.  Sinds mijn twaalfde was ik al gefascineerd door het goochelen.  Het bekijken van goocheltruuks op televisie en het proberen achterhalen van dingen die onmogelijk lijken boeide me enorm (en nu nog).  Mijn moeder werd er zelfs een beetje gek van 🙂 Ze besloot op zoek te gaan naar iemand die mij goochellessen kon geven.  Ergens in West-Vlaanderen ging er een goochelcursus van start (ondertussen was ik al 16 jaar) en dit veranderde mijn leven.  hieruit ontstond een goochelclub en kreeg ik contacten met mensen die mijn denkwijze deden verruimen.  Uiteindelijk werd ik ook lid in een andere club waar er ook enkele hypnotherapeuten waren, dit triggerde me nog meer.  Kunnen contact maken met het ooo zo grote onderbewustzijn en de mogelijkheden die het met zich meebrengt deden me besluiten om dit ook te ontdekken.

Start van opleiding

Ondertussen ben ik 35 jaar en volgde mijn eerste opleiding tot hypnotherapeut.  In die periode was ik zelf enorm verslaafd aan het drinken van Coca Cola, the real thing :-).  De trainer vroeg ‘wie heeft er iets waar hij/zij vanaf wil?’.  Ik stak mijn hand op en vertelde mijn situatie.  ‘Ok Guy, sluit uw ogen en doe wat ik u vraag te doen’.  Dit duurde amper 5 minuten.  Na deze instructies op te volgen zei de trainer ‘voila, je bent er vanaf’.  Ik dacht ‘dat zal wel’, maar toch sindsdien nooit nog een druppel Cola gedronken.  Ik ben nu ondertussen 40 jaar.  Vanaf dat moment was ik overtuigd wat de kracht is van ons onderbewustzijn en we hier veel mee kunnen doen.  Wil je meer weten over mij dan kan je mij altijd contacteren :-).

Dolores Cannon

Mijn interesse werd nog meer getriggerd enkele jaren geleden toen ik  Dolores Cannon ontdekte.  Zei kon contact leggen met het onderbewustzijn en ermee praten.  Het onderbewustzijn praat terug en geeft antwoorden en inzichten die voor ons als mens de oplossing zijn voor het issue waarmee we mee geconfronteerd worden.  Ook hierbij heb ik een ervaring gehad die mijn leven drastisch heeft veranderd.  Dit heeft me doen besluiten deze opleiding te gaan volgen voor het level 1 niveau in Orlando en erna enkele maanden later het level 2 niveau in Mount Shasta (California).   Deze combinatie van opleidingen die ik heb gevolgd geven me de mogelijkheid en de inzichten om aan te voelen wat de klant nodig heeft.

Begrijp het onderbewustzijn

Het is niet alleen een suggestie geven in hypnose (wat je standaard leert in de klassieke hypnotherapie) maar het leren begrijpen dat het onderbewustzijn ons iets wenst te zeggen waar we in ons leven dienen rekening mee te houden.  Door de connectie te maken met het onderbewustzijn en er contact mee te maken kunnen we leren wat we nog niet weten en veranderingen doorvoeren die het onderbewustzijn dient te maken of onze levenswijze aan te passen.  Enorm boeiend deze wereld van het grotere geheel.

hypnotherapeut Guy Piret

Hypnotherapie:

De algemene opleiding Hypnotherapie gevolgd bij hypnovision België. Ook lid van de National guild of Hypnotists

Quantum Healing Hypnosis Technique:

Opleiding gevolgd level 1 in Orlando en level 2 te California (USA) in 2019.

Andere opleidingen

Simpson Protocol (werken met ‘Deep States’ en het hoger onderbewustzijn).  Gecertificeerd voor het Jeffrey Stephens Protocol en voor de IMR+ Swan Technique, Virtual gastric band Procedure

Ervaringen van klanten

Merci Guy!! ben je eeuwig dankbaar..eindelijk ontmoet ik mezelf weer en kan ik eens doorademen en voelen.

Sandra L.

Ik ging naar Guy voor mijn stotteren, want dit was heel erg en beklemmend. Ik ging er naar toe met een dubbel gevoel. “Gaat dit wel werken?” en ergens ook hoop. Hoe dan ook, ik wou alles proberen om van mijn stotteren af te komen. Dus gaf ik hypnose een kans. En het werkt! Ik stotter veel minder en dit geeft me ook meer zelfvertrouwen. Dank je wel Guy!

Bieke hoogenboom

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Ja, dat wil ik